0 items € 0,00

Alle sponsoracties

De Koprol

Ambulancevluchten Marjan Spek-den Hertog

Steun deze actie:

0 1760
Streefbedrag: € 4.813,78
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
Ambulancevluchten maken zorg bereikbaar

Afgelopen zomer waren we op vakantie in het prachtige Oostenrijk. Tijdens een mooie mountainbiketocht ging het mis. Ik sloeg over de kop en werd met een ambulance en traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd o.a. een gebroken nekwervel geconstateerd. Wat een schrik, en wat fantastisch dat er zo snel goede medische hulp was.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder, en is de nekwervel prachtig genezen. De arts in het ziekenhuis heeft me laten weten dat ik zelfs de koprol weer kan doen.

Ik realiseer me hoe bevoorrecht ik was en ben. Heel veel mensen op deze wereld kunnen na een ongeluk geen 112 bellen. Ik wil die koprol daarom gaan maken, en ga ervoor oefenen. Ook vraag ik jullie hulp. Sponsor mijn koprol voor een klein of groot bedrag, en draag zo bij aan ambulancevluchten in moeilijk bereikbare gebieden.

Het streefbedrag voor deze actie is 4813,78 euro, want dat bedrag staat ook op de rekening van 'mijn' reddende helikopter, de Oostenrijkse Gallus 1. Die rekening werd gelukkig vergoed door de zorgverzekering. Ik tel mijn zegeningen.

Doet u, doe jij mee?