0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Ren je MAF voor de familie Knigge

Wilfred & Harriëtte Knigge Corine Hijmissen

Steun deze actie:

0 18539
Streefbedrag: € 3.500,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015

Op dinsdag 8 juni lopen de leerlingen van de Schatgraver in Zwolle een sponsorloop: 'Ren je MAF voor de familie Knigge'. In de periode voorafgaand wordt er geld ingezameld via sponsoring. Dat kan ook via deze site. Bij donatie komt het bedrag direct bij het werk van Wilfred en Harriëtte Knigge terecht. 

Op school hebben de kinderen een filmpje bekeken voor een impressie van het dagelijks werk van de familie Knigge. U kunt het filmpje zelf ook bekijken via deze link: https://deknigges.nl/wp-content/uploads/2021/05/Schatgraver_small.mp4 

Meer info over het gezin en hun werk voor de MAF is hieronder te vinden. 

Wij zijn Wilfred en Harriëtte Knigge. Samen met onze zonen Micha (2012) en Ruben (2015) wonen en werken we in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) als pilo­tengezin. In 2018 zijn we verhuisd van Arnhemland (Australië) waar we een jaar gewerkt hebben onder de Aboriginals, naar PNG. In dit bergachtige gebied brengt MAF hoop, verbinding en het evangelie aan de lokale bevolking.

Wij wonen in Wewak. Dit stadje aan de kust in het noorden van PNG heeft ongeveer 30.000 inwoners. Vanuit Wewak bedient Wilfred de gehele Sepik provincie, ongeveer zo groot als heel Nederland. Hij deelt één Cessna Caravan met een MAF collega uit Wewak.

Harriëtte gaat één keer in de week naar de vrouwengevangenis om de vrouwen te bemoedigen. Daarnaast is ze bij de kinderen en verzorgt het thuisonderwijs. De kinderen genieten van het buitenleven, de lokale en MAF-vriendjes.

Meer informatie over en nieuwsbrieven van ons kunt u lezen op www.deknigges.nl